Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai veloster 1.6 gdi turbo 186pk

Stage 1 Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 186pk 220pk +18.3%
Koppel 265nm 325nm +22.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Hyundai Veloster door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Hyundai Veloster tunen. Je Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​ met uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk?​

Bij stage één tuning Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk kan worden!

Verschillende vormen Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk!

Chiptuning Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk. Je Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 186pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Hyundai .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai en bent u uw auto dus even kwijt.