Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai accent 1.5 crdi 82pk

Stage 1 Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 102pk +24.4%
Koppel 184nm 234nm +27.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai Accent kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Hyundai Accent veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk
 • Goede Hyundai Accentchiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Hyundai Accent 1.5 CRDi 82pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.