Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai matrix 1.5 crdi 102pk

Stage 1 Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 130pk +27.5%
Koppel 235nm 270nm +14.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Hyundai Matrix is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw Hyundai
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste tuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 102pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Iveco
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai auto en bent u uw auto dus even kwijt.