Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai matrix 1.5 crdi 110pk

Stage 1 Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 235nm 300nm +27.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk kan doen:

De ecu software van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk waarborgen. Zonder uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk
 • De beste Hyundai Matrixtuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk motor tuning:

Voor het Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk OBD chiptuning

OBD tuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk is een geliefde manier om je Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk aanpassen. Zonder de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 110pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

McLaren externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.