Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai sonata 2.0 crdi 140pk

Stage 1 Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 305nm 365nm +19.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Hyundai kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Hyundai Sonata chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk:​​

 • Harder geluid
 • Meer vermogen uit uw Hyundai
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk.

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede Hyundai Sonatachiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk aanpassen. Zonder de Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk ook diverse andere software aanpassingen voor Hyundai Sonata 2.0 CRDi 140pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Hyundai auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai auto doen.