Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai sonata 1.6 t-gdi 177pk

Stage 1 Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 220pk +24.3%
Koppel 265nm 350nm +32.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1591 CC
Type ecu Bosch MEDG17.9.8 & Siemens/Continental SIM2k-305
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 77,0 X 85,4 mm
Motornummer G4FJ

Hyundai tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Hyundai Sonata is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai ecu tuning.

Door het chippen van uw Hyundai kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai Sonata zult u merken dat uw Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk veel soepelder rijdt door Hyundai Sonata tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Mooier geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuningHyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk OBD chiptuning

OBD tuning Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Hyundai Sonata 1.6 T-GDI 177pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Lincoln ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Hyundai auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai doen.