chiptuning Ford Transit Custom: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Ford Transit Custom auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Transit Custom auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Transit Custom auto zult u Ford Transit Customen dat uw Ford Transit Custom veel lekkerder gaat door chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen Ford Transit Custom chiptuning:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder uit uw Ford

Aangenaam rijden​ met uw Ford Transit Custom​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Transit Custom

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Transit Custom?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Ford Transit Custom chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Transit Custom hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Transit Custom engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Transit Custom, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Transit Custom. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Ford Transit Custom in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Transit Custom chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Ford Transit Custom chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Transit Custom OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Transit Custom chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Transit Custom zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Ford Transit Custom ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Ford Transit Custom auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Transit Custom

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Transit Custom plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Transit Custom chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford Transit Custom chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Transit Custom wordt!

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Transit Custom kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Transit Custom.

Zo doen wij buiten Ford Transit Custom chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Ford Transit Custom fabrikant kan veranderen en je Ford Transit Custom kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Ford Transit Custom producent het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het auto Ford Transit Custom chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alles over eco chiptuning Ford Transit Custom.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Ford Transit Custom. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto Ford Transit Custom is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. De locaties kun je hier beneden bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford Transit Custom, zonder dat hierbij aanpassingen Ford Transit Custombaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford Transit Custom en bent u uw auto dus even kwijt.