Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 180pk +16.1%
Koppel 385nm 420nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk?

De ecu software van uw Ford Transit Custom is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chippenFord Transit Custom 2.2 TDCi 155pk?​

Bij stage 1 tunen Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Transit Custom 2.2 TDCi 155pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford dus even kwijt.