Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 145pk +45%
Koppel 170nm 240nm +41.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk kan doen:

De ecu software van uw Ford Tourneo is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Tourneo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Ford Tourneo chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid
 • Sneller optrekken uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk.

De chiptuning Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van de beste Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk chiptuning software
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk.

Zo doen wij naast Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Tourneo 1.0 Ecoboost 100pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.