Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 145pk +45%
Koppel 170nm 240nm +41.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 999 CC
Type ecu Bosch MED17.0.1 & Bosch MED17.2 & Bosch MG1CS016
Compressieverhouding 10,9 : 1
Boring X slag 71,9 X 82,0 mm
Motornummer M2GB

Ford tuning

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

In een paar uur kan je Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk gaat u merken dat uw Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk veel soepelder rijdt door chip tuning Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Ford Transit Connect meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid
 • Meer koppel
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk

Hoe gaat dat precies, remappen van een Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk?​

Bij stage één chippen Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk!

Stage 2 Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk. Je Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk.

Gespecialiseerde kennis over Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Transit Connect 1.0 Ecoboost 100pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford dus even kwijt.