Ford Focus 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Focus 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Focus 1.5 TDCi 120pk kan doen:

De ecu software van uw Ford Focus 1.5 TDCi 120pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Focus 1.5 TDCi 120pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Ford Focus tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Focus 1.5 TDCi 120pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Ford Focus 1.5 TDCi 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Ford Focus 1.5 TDCi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Focus 1.5 TDCi 120pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Ford Focus 1.5 TDCi 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Focus 1.5 TDCi 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Focus 1.5 TDCi 120pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Focus 1.5 TDCi 120pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Ford Focus 1.5 TDCi 120pk tuning files
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Ford Focus 1.5 TDCi 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Focus 1.5 TDCi 120pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Focus 1.5 TDCi 120pk is een veelvoorkomende manier om je Ford Focus 1.5 TDCi 120pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Focus 1.5 TDCi 120pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Ford Focus 1.5 TDCi 120pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Ford Focus 1.5 TDCi 120pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Focus 1.5 TDCi 120pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Focus 1.5 TDCi 120pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Focus 1.5 TDCi 120pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Ford Focus 1.5 TDCi 120pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Ford Focus 1.5 TDCi 120pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning Saab
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.