Ford Focus 1.6 TDCi 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Focus 1.6 TDCi 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 140pk +28.4%
Koppel 245nm 315nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Ford Focus 1.6 TDCi 109pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Ford Focus 1.6 TDCi 109pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Focus 1.6 TDCi 109pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Ford Focus 1.6 TDCi 109pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Focus 1.6 TDCi 109pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Ford Focus meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Focus 1.6 TDCi 109pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Focus 1.6 TDCi 109pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Focus 1.6 TDCi 109pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Focus 1.6 TDCi 109pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Focus 1.6 TDCi 109pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Focus 1.6 TDCi 109pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Focus 1.6 TDCi 109pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede Ford Focus 1.6 TDCi 109pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Focus 1.6 TDCi 109pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Focus 1.6 TDCi 109pk kan worden!

Verschillende vormen Ford Focus 1.6 TDCi 109pk motor tuning:

Voor het Ford Focus 1.6 TDCi 109pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Focus 1.6 TDCi 109pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Focus 1.6 TDCi 109pk is een geliefde methode om je Ford Focus 1.6 TDCi 109pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Focus 1.6 TDCi 109pk.

Daardoor is dit een goedkope Ford Focus 1.6 TDCi 109pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Focus 1.6 TDCi 109pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Ford Focus 1.6 TDCi 109pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford Focus 1.6 TDCi 109pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 109pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Focus 1.6 TDCi 109pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 109pk genoemd. Je Ford Focus 1.6 TDCi 109pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 109pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Ford Focus 1.6 TDCi 109pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Ford Focus 1.6 TDCi 109pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Focus 1.6 TDCi 109pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Pontiac ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.