Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 96pk 105pk +9.4%
Koppel 128nm 142nm +10.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Fiesta is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Ford Fiesta is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Fiesta gaat u merken dat uw Ford Fiesta veel lekkerder gaat door tuning Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord Fiesta 1.4i 16v 96pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk kan worden!
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk. Je Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Fiesta 1.4i 16v 96pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Porsche
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.