Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit custom 2.2 tdci 100pk

Stage 1 Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 180pk +80%
Koppel 310nm 420nm +35.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk chiptunen?

De standaard software in de Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Transit Custom vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Ford Transit Custom chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk.

Daardoor is dit een voordelige Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk. Hierbij pas je de Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk haalt.

Stage 2 chiptuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.