Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford ranger 2.3 ecoboost 270pk

Stage 1 Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 270pk 335pk +24.1%
Koppel 420nm 500nm +19%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Ranger vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je Ford Ranger door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Ford Ranger tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk motor tuning:

Voor het Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk!

Stage 2 Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Ranger 2.3 Ecoboost 270pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Volvo zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.