Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 1.9 tdi 130pk

Stage 1 Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 162pk +24.6%
Koppel 310nm 390nm +25.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk gaat u merken dat uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk veel lekkerder rijdt door chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk:​​

 • Mooier geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk
 • Meer PK’s
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Ford Galaxychiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Galaxy 1.9 TDI 130pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.