Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.2 tdci 155pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 185pk +19.4%
Koppel 360nm 440nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk ecu van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Mondeo veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van de beste Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk is een veelvoorkomende methode om je Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk aanpassen. Zonder de Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk.

Gespecialiseerde kennis over Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Mondeo 2.2 TDCi 155pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.