Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.0 tdci 150pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk ecu van uw Ford Mondeo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Mondeo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Ford Mondeo tunen. Je Ford Mondeo zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk motor tuning:

Voor het Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk!

Chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Ford Mondeo 2.0 TDCi 150pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Infiniti ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.