Ford Transit 2.2 TDCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit 2.2 tdci 130pk

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 310nm 400nm +29%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 130pk?

De standaard software in de Ford Transit 2.2 TDCi 130pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Transit kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Transit zult u merken dat uw Ford Transit veel soepelder gaat door Ford Transit tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Ford Transit 2.2 TDCi 130pk​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Ford Transit 2.2 TDCi 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Transit 2.2 TDCi 130pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Ford Transit 2.2 TDCi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Transit 2.2 TDCi 130pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Transit 2.2 TDCi 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Transit 2.2 TDCi 130pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Transit 2.2 TDCi 130pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Transit 2.2 TDCi 130pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit 2.2 TDCi 130pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Ford Transit 2.2 TDCi 130pk tuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Transit 2.2 TDCi 130pk kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Transit 2.2 TDCi 130pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Ford Transit 2.2 TDCi 130pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 130pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Transit 2.2 TDCi 130pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Transit 2.2 TDCi 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Transit 2.2 TDCi 130pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 130pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Transit 2.2 TDCi 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Ford Transit 2.2 TDCi 130pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Transit 2.2 TDCi 130pk.

Zo doen wij naast Ford Transit 2.2 TDCi 130pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Ford Transit 2.2 TDCi 130pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.