Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 1.6 tdci 109pk

Stage 1 Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 140pk +28.4%
Koppel 245nm 315nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Ford C-Max is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk?​

Voor stage 1 chippen Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede Ford C-Maxchiptuning files in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford C-Max 1.6 TDCI 109pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford C-Max 1.6 TDCI 109pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Jaguar
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.