Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.0t ecoboost 140pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 145pk +3.6%
Koppel 210nm 240nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk?

Het standaard programma in de Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk ecu van uw Ford Fiesta is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Ford Fiesta vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Ford Fiesta kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Fiesta veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk​
 • Harder geluid uit uw Ford
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk
 • Gebruik van de beste Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk motor tuning:

Voor het Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk aanpassen. Zonder de Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk. Hierbij pas je de Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Fiesta 1.0T Ecoboost 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford auto.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.