Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit custom 2.2 tdci 125pk

Stage 1 Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 180pk +44%
Koppel 330nm 420nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2198 CC
Type ecu
Compressieverhouding Siemens/Continental SID208 & Siemens/Continental SID209 & Siemens/Continental SID211
Boring X slag 86,0 X 94,6 mm
Motornummer CYFF

Ford tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Ford Transit Custom vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk. Je Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk

Hoe gaat dat precies, remappen van een Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk.

De chiptuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Goede Ford Transit Customtuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk!

Stage 2 Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Honda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.