chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chrysler PT Cruiser?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Chrysler PT Cruiser auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Chrysler PT Cruiser chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw auto

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Chrysler PT Cruiser op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Chrysler PT Cruiser aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Chrysler PT Cruiser auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Chrysler PT Cruiser voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Chrysler PT Cruiser auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chrysler PT Cruiser

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van de beste Chrysler PT Cruiser tuning software

Ontdek wat het chippen voor u Chrysler PT Cruiser kan doen:

Verschillende vormen Chrysler PT Cruiser motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chrysler PT Cruiser OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chrysler PT Cruiser chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chrysler PT Cruiser.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Chrysler PT Cruiser auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Chrysler PT Cruiser ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Chrysler PT Cruiser auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Chrysler PT Cruiser

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chrysler PT Cruiser auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chrysler PT Cruiser chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chrysler PT Cruiser auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chrysler PT Cruiser kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chrysler PT Cruiser.

Zo doen wij buiten Chrysler PT Cruiser chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Chrysler PT Cruiser auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Chrysler PT Cruiser fabrikant je Chrysler PT Cruiser kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Chrysler PT Cruiser fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Chrysler PT Cruiser! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alles over Chrysler PT Cruiser eco chip tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Chrysler PT Cruiser kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je Chrysler PT Cruiser is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. De chiptuning locaties kun je beneden vindenWe zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Chrysler PT Cruiser auto.

Daarom is je Chrysler PT Cruiser al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chrysler PT Cruiser zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij