Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler pt cruiser 2.0i 140pk

Stage 1 Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 150pk +7.1%
Koppel 188nm 205nm +9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk chiptunen?

De ecu software van uw Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Chrysler PT Cruiser chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chrysler PT Cruiser veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk.

De chiptuning Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Chrysler PT Cruisertuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chrysler PT Cruiser 2.0i 140pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jeep ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Chrysler auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chrysler zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chrysler doen.