Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler aspen 4.7 v8 234pk

Stage 1 Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 234pk 255pk +9%
Koppel 393nm 415nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Chrysler Aspen chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chrysler Aspen veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk
 • Geluid klinkt sportiever
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningChrysler Aspen 4.7 V8 234pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk motor tuning:

Voor het Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chrysler Aspen 4.7 V8 234pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chrysler zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chrysler auto doen.