Chrysler Sebring 2.4i 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler sebring 2.4i 143pk

Stage 1 Chrysler Sebring 2.4i 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 153pk +7%
Koppel 210nm 230nm +9.5%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Chrysler Sebring 2.4i 143pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Chrysler Sebring is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Chrysler Sebring 2.4i 143pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chrysler Sebring 2.4i 143pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Chrysler Sebring tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chrysler Sebring veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Chrysler Sebring meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chrysler Sebring 2.4i 143pk

Hoe gaat dat precies, chippenChrysler Sebring 2.4i 143pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chrysler Sebring 2.4i 143pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Chrysler Sebring 2.4i 143pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chrysler Sebring 2.4i 143pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Chrysler Sebring 2.4i 143pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Chrysler Sebring 2.4i 143pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Chrysler Sebring 2.4i 143pk chiptuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Chrysler Sebring 2.4i 143pk
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Chrysler Sebring 2.4i 143pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Chrysler Sebring 2.4i 143pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Chrysler Sebring 2.4i 143pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Chrysler Sebring 2.4i 143pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Chrysler Sebring 2.4i 143pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chrysler Sebring 2.4i 143pk. Hierbij pas je de Chrysler Sebring 2.4i 143pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chrysler Sebring 2.4i 143pk haalt.

Voor wie alles uit hun Chrysler Sebring 2.4i 143pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Chrysler Sebring 2.4i 143pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Chrysler Sebring 2.4i 143pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chrysler Sebring 2.4i 143pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chrysler Sebring 2.4i 143pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Jeep motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chrysler zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chrysler doen.