Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler aspen 4.7 v8 303pk

Stage 1 Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 303pk 325pk +7.3%
Koppel 447nm 465nm +4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Chrysler kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Chrysler Aspen tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chrysler Aspen 4.7 V8 303pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Rolls Royce zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Chrysler baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.