Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler pt cruiser gt 2.4 turbo 215pk

Stage 1 Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 215pk 270pk +25.6%
Koppel 332nm 390nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Chrysler PT Cruiser is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer vermogen uit uw Chrysler
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk.

Zo doen wij naast chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 215pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Chrysler baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.