Chrysler Voyager 2.5TD 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler voyager 2.5td 115pk

Stage 1 Chrysler Voyager 2.5TD 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 142pk +23.5%
Koppel 278nm 315nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chrysler Voyager 2.5TD 115pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Chrysler kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Chrysler Voyager 2.5TD 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Harder geluid uit uw Chrysler
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Chrysler Voyager 2.5TD 115pk
 • Aangenaam rijden​ met uw Chrysler Voyager 2.5TD 115pk​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Chrysler Voyager 2.5TD 115pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chrysler Voyager 2.5TD 115pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chrysler Voyager 2.5TD 115pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chrysler Voyager 2.5TD 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Chrysler Voyager 2.5TD 115pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Chrysler Voyager 2.5TD 115pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Chrysler Voyager 2.5TD 115pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Chrysler Voyagerchiptuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Chrysler Voyager 2.5TD 115pk motor tuning:

Voor het Chrysler Voyager 2.5TD 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Chrysler Voyager 2.5TD 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chrysler Voyager 2.5TD 115pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chrysler Voyager 2.5TD 115pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Chrysler Voyager 2.5TD 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Chrysler Voyager 2.5TD 115pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Chrysler Voyager 2.5TD 115pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chrysler Voyager 2.5TD 115pk chiptuning. Hierbij pas je de Chrysler Voyager 2.5TD 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chrysler Voyager 2.5TD 115pk haalt.

Stage 2 chiptuning Chrysler Voyager 2.5TD 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Chrysler Voyager 2.5TD 115pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chrysler Voyager 2.5TD 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chrysler Voyager 2.5TD 115pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chrysler baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chrysler auto en bent u uw Chrysler auto dus even kwijt.