Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler pt cruiser 2.2 crd 121pk

Stage 1 Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 121pk 155pk +28.1%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Chrysler PT Cruiser tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk​
 • Sportiever geluid uit uw Chrysler

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk kan worden!
 • Gebruik van goede Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk tuning files
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk wordt!

Methodes voor Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk met meer performance, zonder dat je Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk haalt.

Stage 2 Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD 121pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Vauxhall tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chrysler auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.