Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler pt cruiser gt 2.4 turbo 230pk

Stage 1 Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 270pk +17.4%
Koppel 332nm 390nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Chrysler auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Chrysler PT Cruiserchiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Chrysler PT Cruiser GT 2.4 Turbo 230pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Saab tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Chrysler .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chrysler auto en bent u uw auto dus even kwijt.