chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Cadillac ATS?

De ecu van uw Cadillac ATS is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Cadillac ATS auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Cadillac ATS heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Cadillac ATS chiptuning:​​

Meer PK's

Geluid klinkt sportiever uit uw Cadillac

Meer plezier uit uw auto​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Cadillac ATS plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Cadillac ATS om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Cadillac ATS chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Cadillac ATS auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Cadillac ATS, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Cadillac ATS nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Cadillac ATS auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Cadillac ATS auto wordt!

Methodes voor Cadillac ATS motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Cadillac ATS OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Cadillac ATS is de meest populaire methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Cadillac ATS chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Cadillac ATS door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Cadillac ATS ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Cadillac ATS Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Cadillac ATS er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Cadillac ATS. Hierbij pas je de Cadillac ATS fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Cadillac ATS auto haalt.

Deze vorm van Cadillac ATS chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Cadillac ATS auto.

Zo doen wij buiten Cadillac ATS chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Cadillac ATS als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto Cadillac ATS halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer uitleg over eco chip tuning Cadillac ATS.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Cadillac ATS. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Cadillac ATS beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je Cadillac ATS is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland hebben we tuning locaties. Onze chiptuning locaties kun jij hier beneden bekijken We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Cadillac ATS auto en bent u uw Cadillac ATS dus even kwijt.