Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac ats 2.0 turbo 276pk

Stage 1 Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 276pk 300pk +8.7%
Koppel 353nm 450nm +27.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk. Je Cadillac ATS zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, remappenCadillac ATS 2.0 Turbo 276pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk tuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat chip tuning voor u Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk!

Chiptuning Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk genoemd. Je Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Cadillac ATS 2.0 Turbo 276pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Skoda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Cadillac auto, zonder dat hierbij veranderingen Cadillac baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Cadillac auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Cadillac auto doen.