Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac xlr 4.4 supercharged v8 443pk

Stage 1 Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 443pk 480pk +8.4%
Koppel 561nm 600nm +7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Cadillac XLR is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Cadillac kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Cadillac XLR meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk​
 • Harder geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk. Hierbij pas je de Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Cadillac chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Cadillac auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Cadillac doen.