Cadillac CTS 2.8 V6 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac cts 2.8 v6 211pk

Stage 1 Cadillac CTS 2.8 V6 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 228pk +8.1%
Koppel 246nm 268nm +8.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Cadillac CTS 2.8 V6 211pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het tunen van uw Cadillac kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Cadillac CTS 2.8 V6 211pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Cadillac CTS meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw Cadillac

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Cadillac CTS 2.8 V6 211pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Cadillac CTS 2.8 V6 211pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Cadillac CTS 2.8 V6 211pk.

De chiptuning Cadillac CTS 2.8 V6 211pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Cadillac CTS 2.8 V6 211pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Cadillac CTS 2.8 V6 211pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Cadillac CTS 2.8 V6 211pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Cadillac CTS 2.8 V6 211pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede Cadillac CTSchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Cadillac CTS 2.8 V6 211pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Cadillac CTS 2.8 V6 211pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Cadillac CTS 2.8 V6 211pk is een populaire methode om je Cadillac CTS 2.8 V6 211pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Cadillac CTS 2.8 V6 211pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Cadillac CTS 2.8 V6 211pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Cadillac CTS 2.8 V6 211pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Cadillac CTS 2.8 V6 211pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Cadillac CTS 2.8 V6 211pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Cadillac CTS 2.8 V6 211pk. Hierbij pas je de Cadillac CTS 2.8 V6 211pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Cadillac CTS 2.8 V6 211pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Cadillac CTS 2.8 V6 211pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lamborghini ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Cadillac chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Cadillac auto.

Daarom is je Cadillac auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Cadillac doen.