Cadillac XTS 3.6 V6 304pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac xts 3.6 v6 304pk

Stage 1 Cadillac XTS 3.6 V6 304pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 304pk 324pk +6.6%
Koppel 358nm 380nm +6.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Cadillac XTS 3.6 V6 304pk?

Het motormanagementsysteem van uw Cadillac XTS is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Cadillac XTS een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Cadillac XTS kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Cadillac XTS 3.6 V6 304pk gaat u merken dat uw Cadillac XTS 3.6 V6 304pk veel soepelder rijdt door chiptuning Cadillac XTS 3.6 V6 304pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Cadillac
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Cadillac XTS 3.6 V6 304pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Cadillac XTS 3.6 V6 304pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Cadillac XTS 3.6 V6 304pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Cadillac XTS 3.6 V6 304pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Cadillac XTS 3.6 V6 304pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Goede Cadillac XTStuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Cadillac XTS 3.6 V6 304pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Cadillac XTS 3.6 V6 304pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Cadillac XTS 3.6 V6 304pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Cadillac XTS 3.6 V6 304pk is een geliefde methode om je Cadillac XTS 3.6 V6 304pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Cadillac XTS 3.6 V6 304pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Cadillac XTS 3.6 V6 304pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Cadillac XTS 3.6 V6 304pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Cadillac XTS 3.6 V6 304pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Cadillac XTS 3.6 V6 304pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Cadillac XTS 3.6 V6 304pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Cadillac XTS 3.6 V6 304pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Cadillac XTS 3.6 V6 304pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Cadillac XTS 3.6 V6 304pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Cadillac XTS 3.6 V6 304pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Cadillac XTS 3.6 V6 304pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Mercury
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Cadillac .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Cadillac doen.