Cadillac CTS 3.0 V6 274pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac cts 3.0 v6 274pk

Stage 1 Cadillac CTS 3.0 V6 274pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 274pk 301pk +9.9%
Koppel 302nm 331nm +9.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Cadillac CTS 3.0 V6 274pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Cadillac chip tuning.

In een paar uur kan je Cadillac CTS 3.0 V6 274pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Cadillac CTS chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Cadillac CTS 3.0 V6 274pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Cadillac
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s uit uw Cadillac

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Cadillac CTS 3.0 V6 274pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Cadillac CTS 3.0 V6 274pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Cadillac CTS 3.0 V6 274pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Cadillac CTS 3.0 V6 274pk waarborgen. Zonder uw Cadillac CTS 3.0 V6 274pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Cadillac CTS 3.0 V6 274pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede Cadillac CTStuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor u Cadillac CTS 3.0 V6 274pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Cadillac CTS 3.0 V6 274pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Cadillac CTS 3.0 V6 274pk is een geliefde manier om je Cadillac CTS 3.0 V6 274pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Cadillac CTS 3.0 V6 274pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Cadillac CTS 3.0 V6 274pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Cadillac CTS 3.0 V6 274pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Cadillac CTS 3.0 V6 274pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Cadillac CTS 3.0 V6 274pk ook diverse andere software aanpassingen voor Cadillac CTS 3.0 V6 274pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning GMC
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Cadillac auto, zonder dat hierbij veranderingen Cadillac baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Cadillac auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Cadillac auto doen.