Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac escalade 6.2 v8 403pk

Stage 1 Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 403pk 425pk +5.5%
Koppel 565nm 590nm +4.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk chiptunen?

De ecu software van uw Cadillac Escalade is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Cadillac Escalade kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Cadillac Escalade tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw Cadillac
 • Sportiever geluid uit uw Cadillac
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Cadillac Escaladetuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk OBD chiptuning

OBD tuning Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Cadillac Escalade 6.2 V8 403pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning Seat
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Cadillac auto, zonder dat hierbij aanpassingen Cadillac baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Cadillac al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Cadillac zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.