Cadillac ATS 3.6 V6 321pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac ats 3.6 v6 321pk

Stage 1 Cadillac ATS 3.6 V6 321pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 321pk 350pk +9%
Koppel 358nm 380nm +6.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Cadillac ATS 3.6 V6 321pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Cadillac ATS is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Cadillac ATS veel lekkerder rijdt door Cadillac ATS chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Cadillac ATS 3.6 V6 321pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Cadillac ATS 3.6 V6 321pk
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw Cadillac ATS 3.6 V6 321pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Cadillac ATS 3.6 V6 321pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Cadillac ATS 3.6 V6 321pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Cadillac ATS 3.6 V6 321pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Cadillac ATS 3.6 V6 321pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Cadillac ATS 3.6 V6 321pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Cadillac ATS 3.6 V6 321pk.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Cadillac auto
 • De beste Cadillac ATStuning software in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Cadillac ATS 3.6 V6 321pk kan worden!
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Cadillac ATS 3.6 V6 321pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Cadillac ATS 3.6 V6 321pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Cadillac ATS 3.6 V6 321pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Cadillac ATS 3.6 V6 321pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Cadillac ATS 3.6 V6 321pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Cadillac ATS 3.6 V6 321pk met meer kracht, zonder dat je Cadillac ATS 3.6 V6 321pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Cadillac ATS 3.6 V6 321pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Cadillac ATS 3.6 V6 321pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Cadillac ATS 3.6 V6 321pk haalt.

Stage 2 Cadillac ATS 3.6 V6 321pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Pontiac ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.