Cadillac ATS 2.5i – 202pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Cadillac ATS 2.5i – 202pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 202pk 225pk +11.4%
Koppel 259nm 280nm +8.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Cadillac ATS 2.5i – 202pk auto kan doen:

De ecu software van uw Cadillac ATS is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Cadillac ATS 2.5i – 202pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Cadillac ATS 2.5i – 202pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Cadillac ATS 2.5i – 202pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Cadillac ATS meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Cadillac ATS 2.5i – 202pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Cadillac ATS 2.5i – 202pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Cadillac ATS 2.5i – 202pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Cadillac ATS 2.5i – 202pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Cadillac ATS 2.5i – 202pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Cadillac ATS 2.5i – 202pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Cadillac ATS 2.5i – 202pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Cadillac ATS 2.5i – 202pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Cadillac ATS 2.5i – 202pk kan doen:
 • De beste Cadillac ATSchiptuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Cadillac ATS 2.5i – 202pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Cadillac ATS 2.5i – 202pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Cadillac ATS 2.5i – 202pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Cadillac ATS 2.5i – 202pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Cadillac ATS 2.5i – 202pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Cadillac ATS 2.5i – 202pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Cadillac ATS 2.5i – 202pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Cadillac ATS 2.5i – 202pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Cadillac ATS 2.5i – 202pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Cadillac ATS 2.5i – 202pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Cadillac ATS 2.5i – 202pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Cadillac ATS 2.5i – 202pk.

Zo doen wij naast Cadillac ATS 2.5i – 202pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Cadillac ATS 2.5i – 202pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Maserati
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Cadillac auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Cadillac auto doen.