Cadillac BLS 2.0T 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Cadillac BLS 2.0T 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 240pk +14.3%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Cadillac BLS 2.0T 210pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Cadillac auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Cadillac BLS chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw Cadillac
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenCadillac BLS 2.0T 210pk?​

Voor stage one chiptuning Cadillac BLS 2.0T 210pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Cadillac BLS 2.0T 210pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Cadillac BLS 2.0T 210pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Cadillac BLS 2.0T 210pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Cadillac BLS 2.0T 210pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Cadillac BLS 2.0T 210pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Cadillac BLS 2.0T 210pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw Cadillac BLS 2.0T 210pk kan doen:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Cadillac BLS 2.0T 210pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Cadillac BLS 2.0T 210pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Cadillac BLS 2.0T 210pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Cadillac BLS 2.0T 210pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Cadillac BLS 2.0T 210pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Cadillac BLS 2.0T 210pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Cadillac BLS 2.0T 210pk genoemd. Hierbij pas je de Cadillac BLS 2.0T 210pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Cadillac BLS 2.0T 210pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Cadillac BLS 2.0T 210pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Cadillac BLS 2.0T 210pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Cadillac BLS 2.0T 210pk ook diverse andere software aanpassingen voor Cadillac BLS 2.0T 210pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Buick bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Cadillac , zonder dat hierbij veranderingen Cadillac baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Cadillac auto en bent u uw Cadillac dus even kwijt.