Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 295pk 315pk +6.8%
Koppel 454nm 480nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk. Je Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw Cadillac
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Cadillac auto
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede Cadillac Escaladetuning software in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk.

Gespecialiseerde notie over Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Cadillac Escalade 5.3 V8 295pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning Suzuki
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.