Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac sls 2.0 turbo 270pk

Stage 1 Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 270pk 315pk +16.7%
Koppel 360nm 450nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Cadillac auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Cadillac SLS kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • De beste Cadillac SLSchiptuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk motor tuning:

Voor het Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk. Je Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Cadillac SLS 2.0 Turbo 270pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Cadillac auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Cadillac auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Cadillac auto doen.