Cadillac SRX 4.6 V8 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac srx 4.6 v8 320pk

Stage 1 Cadillac SRX 4.6 V8 320pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 320pk 340pk +6.3%
Koppel 427nm 445nm +4.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Cadillac SRX 4.6 V8 320pk chiptunen?

De ecu van uw Cadillac SRX 4.6 V8 320pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Cadillac SRX 4.6 V8 320pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Cadillac chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Cadillac SRX 4.6 V8 320pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Cadillac SRX chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Cadillac SRX 4.6 V8 320pk chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Cadillac SRX 4.6 V8 320pk?​

Bij stage 1 tunen Cadillac SRX 4.6 V8 320pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Cadillac SRX 4.6 V8 320pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Cadillac SRX 4.6 V8 320pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Cadillac SRX 4.6 V8 320pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Cadillac SRX 4.6 V8 320pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Cadillac SRX 4.6 V8 320pk wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Cadillac SRXchiptuning files in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Cadillac SRX 4.6 V8 320pk wordt!

Verschillende vormen Cadillac SRX 4.6 V8 320pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Cadillac SRX 4.6 V8 320pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Cadillac SRX 4.6 V8 320pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Cadillac SRX 4.6 V8 320pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Cadillac SRX 4.6 V8 320pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Cadillac SRX 4.6 V8 320pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Cadillac SRX 4.6 V8 320pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Cadillac SRX 4.6 V8 320pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Cadillac SRX 4.6 V8 320pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Cadillac SRX 4.6 V8 320pk haalt.

Stage 2 Cadillac SRX 4.6 V8 320pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Cadillac SRX 4.6 V8 320pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Cadillac SRX 4.6 V8 320pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Cadillac SRX 4.6 V8 320pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Cadillac baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Cadillac al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.