Cadillac BLS 2.0T 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac bls 2.0t 175pk

Stage 1 Cadillac BLS 2.0T 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 205pk +17.1%
Koppel 265nm 320nm +20.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Cadillac BLS 2.0T 175pk?

Het motormanagementsysteem van uw Cadillac BLS is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Cadillac BLS vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Cadillac chip tuning.

In enkele uren kan je Cadillac BLS 2.0T 175pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Cadillac BLS 2.0T 175pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Cadillac BLS 2.0T 175pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Cadillac BLS 2.0T 175pk
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, remappenCadillac BLS 2.0T 175pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Cadillac BLS 2.0T 175pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Cadillac BLS 2.0T 175pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Cadillac BLS 2.0T 175pk.

De chiptuning Cadillac BLS 2.0T 175pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Cadillac BLS 2.0T 175pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Cadillac BLS 2.0T 175pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Cadillac BLS 2.0T 175pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Cadillac BLS 2.0T 175pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Cadillac BLS 2.0T 175pk wordt!
 • De beste Cadillac BLStuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Cadillac BLS 2.0T 175pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Cadillac BLS 2.0T 175pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Cadillac BLS 2.0T 175pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Cadillac BLS 2.0T 175pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Cadillac BLS 2.0T 175pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Cadillac BLS 2.0T 175pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Cadillac BLS 2.0T 175pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Cadillac BLS 2.0T 175pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Cadillac BLS 2.0T 175pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Cadillac BLS 2.0T 175pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Cadillac BLS 2.0T 175pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Cadillac BLS 2.0T 175pk ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Cadillac BLS 2.0T 175pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Cadillac BLS 2.0T 175pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Cadillac BLS 2.0T 175pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Cadillac auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Cadillac dus even kwijt.