Cadillac CTS 2.8 V6 215pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac cts 2.8 v6 215pk

Stage 1 Cadillac CTS 2.8 V6 215pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 215pk 235pk +9.3%
Koppel 262nm 290nm +10.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Cadillac CTS 2.8 V6 215pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Cadillac CTS een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Cadillac CTS kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Cadillac CTS 2.8 V6 215pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Cadillac CTS chip tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Cadillac CTS 2.8 V6 215pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chippen van een Cadillac CTS 2.8 V6 215pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Cadillac CTS 2.8 V6 215pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Cadillac CTS 2.8 V6 215pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Cadillac CTS 2.8 V6 215pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Cadillac CTS 2.8 V6 215pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Cadillac CTS 2.8 V6 215pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Cadillac CTS 2.8 V6 215pk.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede Cadillac CTSchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Cadillac CTS 2.8 V6 215pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Cadillac CTS 2.8 V6 215pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Cadillac CTS 2.8 V6 215pk OBD chiptuning

OBD tuning Cadillac CTS 2.8 V6 215pk is een populaire methode om je Cadillac CTS 2.8 V6 215pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Cadillac CTS 2.8 V6 215pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Cadillac CTS 2.8 V6 215pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Cadillac CTS 2.8 V6 215pk!

Stage 2 chiptuning Cadillac CTS 2.8 V6 215pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Cadillac CTS 2.8 V6 215pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Cadillac CTS 2.8 V6 215pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Cadillac CTS 2.8 V6 215pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Cadillac CTS 2.8 V6 215pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Cadillac baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Cadillac auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.