Cadillac BLS 1.9D 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Cadillac BLS 1.9D 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Cadillac BLS 1.9D 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het tunen van uw Cadillac kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Cadillac BLS zult u merken dat uw Cadillac BLS veel soepelder rijdt door Cadillac BLS tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Beter geluid uit uw Cadillac
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw Cadillac

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Cadillac BLS 1.9D 150pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Cadillac BLS 1.9D 150pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Cadillac BLS 1.9D 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Cadillac BLS 1.9D 150pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Cadillac BLS 1.9D 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van de beste Cadillac BLS 1.9D 150pk chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Cadillac BLS 1.9D 150pk

Ontdek wat auto laten chippen voor u Cadillac BLS 1.9D 150pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Cadillac BLS 1.9D 150pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Cadillac BLS 1.9D 150pk is een populaire manier om je Cadillac BLS 1.9D 150pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Cadillac BLS 1.9D 150pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Cadillac BLS 1.9D 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Cadillac BLS 1.9D 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Cadillac BLS 1.9D 150pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Cadillac BLS 1.9D 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Cadillac BLS 1.9D 150pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Cadillac BLS 1.9D 150pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Cadillac BLS 1.9D 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Cadillac baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Cadillac auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.