Cadillac XLR 4.6 V8 326pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Cadillac XLR 4.6 V8 326pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 326pk 346pk +6.1%
Koppel 423nm 450nm +6.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Cadillac XLR 4.6 V8 326pk auto kan doen:

De ecu software van uw Cadillac XLR 4.6 V8 326pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Cadillac ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Cadillac XLR kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Cadillac XLR 4.6 V8 326pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Cadillac XLR veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Cadillac XLR 4.6 V8 326pk:​​

 • Meer performance
 • Geluid klinkt mooier uit uw Cadillac
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Cadillac XLR 4.6 V8 326pk?​

Bij stage one chiptuning Cadillac XLR 4.6 V8 326pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Cadillac XLR 4.6 V8 326pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Cadillac XLR 4.6 V8 326pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Cadillac XLR 4.6 V8 326pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u Cadillac XLR 4.6 V8 326pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Cadillac XLR 4.6 V8 326pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Cadillac XLR 4.6 V8 326pk motor tuning:

Voor het Cadillac XLR 4.6 V8 326pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Cadillac XLR 4.6 V8 326pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Cadillac XLR 4.6 V8 326pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Cadillac XLR 4.6 V8 326pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Cadillac XLR 4.6 V8 326pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Cadillac XLR 4.6 V8 326pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Cadillac XLR 4.6 V8 326pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Cadillac XLR 4.6 V8 326pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Cadillac XLR 4.6 V8 326pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Cadillac XLR 4.6 V8 326pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Porsche
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Cadillac baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Cadillac auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Cadillac doen.