chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Mitsubishi Lancer auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Mitsubishi Lancer een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mitsubishi Lancer is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u Mitsubishi Lanceren dat uw Mitsubishi Lancer auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's uit uw Mitsubishi

Mooier geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Mitsubishi Lancer

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Lancer engineer. Daarna verzenden we de software van uw Mitsubishi Lancer auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mitsubishi Lancer ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mitsubishi Lancer engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mitsubishi Lancer, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mitsubishi Lancer. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mitsubishi Lancer auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mitsubishi Lancer waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Mitsubishi Lancer in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mitsubishi Lancer motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mitsubishi Lancer OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Lancer is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mitsubishi Lancer auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mitsubishi Lancer auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Mitsubishi Lancer auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Mitsubishi Lancer auto!

Chiptuning Mitsubishi Lancer Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mitsubishi Lancer auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Lancer. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mitsubishi Lancer chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mitsubishi Lancer wordt!

Gespecialiseerde kennis over Mitsubishi Lancer ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mitsubishi Lancer kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mitsubishi Lancer.

Zo doen wij naast Mitsubishi Lancer chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je Mitsubishi Lancer kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Mitsubishi Lancer producent het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het auto Mitsubishi Lancer chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Mitsubishi Lancer! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer info over eco tuning Mitsubishi Lancer.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Mitsubishi Lancer. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Mitsubishi Lancer ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we locaties. Beneden ziet u een kaart van de tuning locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mitsubishi Lancer auto, zonder dat hierbij veranderingen Mitsubishi Lancerbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mitsubishi Lancer al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.