Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi lancer 1.8 did 150pk

Stage 1 Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mitsubishi Lancer vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi tuning.

Door het chiptunen van uw Mitsubishi kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Mitsubishi Lancer tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Mitsubishi Lancer meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk
 • Beter geluid
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mitsubishi auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 150pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

MAN ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mitsubishi .

Daarom is je Mitsubishi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi auto en bent u uw auto dus even kwijt.